CS:GO
ESL Pro League

Na kolik dolarů si SINNERS svým tažením v ESEA Premier a ESL Pro League přišli?

Na kolik dolarů si SINNERS svým tažením v ESEA Premier a ESL Pro League přišli?
28. 8. 2021
  |  

Jaká odměna náleží SINNERS za jejich několika měsíční tažení během léta? Vítězství v ESEA Premier a konec po skupině ESL Pro League přinesl solidní balík.

Výhodou ESL Pro League oproti jiným soutěžím je i jakási oficiální "motivační" složka, která přinese týmů $5,000 za každou vyhranou sérii v základní skupině. Ta například k základním $7,000 za dělené 13. - 16. místo přinesla Virtus.pro a Astralis o rovných $10,000 navíc.

Ano, u těch největších organizací jde o zlomek peněz, které jimi tečou... Pro týmy jako SINNERS, Spirit nebo Bad News Bears jde ovšem o zajímavý bonus.
Kolik teda budou inkasovat SINNERS podle oficiálních tabulek? Vítězství v ESEA Premier Season 37 Europe bylo ohodnoceno $20,000, tedy necelým půl milionem českých korun.

Za účast, tedy poslední místo v základní skupině by následně naskočilo $3,000, nicméně tím, že se SINNERS povedlo za sebou ve skupině nechat G2 Esports neskončili poslední ale o stupínek výš s dotací $5,000 a navíc stejným bonusem za vítězství nad zmíněným celkem.

Celkově si tak organizace oficiálně přijde na $20,000 + $10,000. V konečném součtu tak necelých třičtvrtě milionu korun. Co se ale týče zalistování do ESL struktur, tak celkově by mělo přibýt od ESEA Premier na konto SINNERS také 130 Pro Tour Points, které jsou důležité pro případné další kvalifikace.

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport