CS:GO

Na Dynamo Eclot čeká záchranářský boj v EPL. Pro udržení musí porazit v pondělí Ambush

Na Dynamo Eclot čeká záchranářský boj v EPL. Pro udržení musí porazit v pondělí Ambush
16. 7. 2023
  |  

V pondělí dopoledne se česko-slovenský celek Dynamo Eclot postaví dánsko-finsko-bulharské sestavě organizace Ambush, kterou táhne veterán suNny. Poražený duelu v turnaji skončí, vítěz se dostane do decider zápasu, kde vyzve poraženého mezi ENTERPRISE a SINNERS.

Drtivá porážka 0:2 se SINNERS Esports odsoudila Dynamo Eclot do záchranářské bitvy v European Pro League Season 9, kde nyní musí česko-izraelská sestava získat vítězství nad Ambush, aby udržila naději na postup do play-off. Ještě předtím si však tým zahraje o postup do milionářské soutěže ESL Pro League. 

Dynamo Eclot by však mělo být, bez ohledu na nedělní odpolední duel o postup do ESL Pro League s Eternal Fire, favoritem zápasu proti Ambush, který zdaleka nepatří k nejlepším na světové tier 2 a 3 scéně, a má za sebou i porážku s ENTERPRISE. Od té doby si sice ujíždí Ambush na dvou vítězstvích za sebou, dosáhnout třetího proti DNE však bude velmi obtížné.

CS:GO zápas mezi česko-slovenským týmem Dynamo Eclot a dánsko-finsko-bulharskou sestavou organizace Ambush můžete sledovat v pondělí od 10:00 na Twitch kanále EPLCS_en, tedy oficiálním anglickém kanále pořadatele mezinárodní soutěže.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.