CS:GO
PGL Major 2022

MOUZ nebo Vitality? Jeden z celků bude chybět na PGL Major 2022, zápas startuje ve středu ráno

MOUZ nebo Vitality? Jeden z celků bude chybět na PGL Major 2022, zápas startuje ve středu ráno
19. 4. 2022
  |  

Postup nebo konec. V cestě slovenskému hráči frozenovi a jeho týmu MOUZ stojí v cestě na PGL Major Antwerp 2022 velká zkouška, dánsko-francouzská sestava Vitality.

David "frozen" Čerňanský má s týmem MOUZ poslední šanci probojovat se na PGL Major Anterp 2022. V cestě týmu stojí dánsko-francouzská soupiska Vitality, která je složena z bývalých major šampionů.

Jeden z populárních týmů bude chybět, zda to budou MOUZ nebo Vitality se dozvíme již ve středu do oběda. Do souboje budou Vitality vstupovat jako favorité, nejen rankingovým pořadím, ale také vzájemnou bilancí. MOUZ doposud nedokázali Vitality porazit ani jednou. Naposledy se celky střetly v rámci IEM Katowice 2022, kde z bitvy byly hned dvě prodloužení na Infernu a Vertigu (celkově 2:1).

Další dvojice v boji o postup tvoří OG a Eternal Fire (start 9:00), od 12:45 pak budou hrát SAW a Outsiders. V jediném decider zápase o postup do Legend stage si zahrají forZe s jedním z dvojice FaZe/NAVI.

Přímý přenos můžete sledovat už ve středu od 9:00 na Twitch kanále eLEAGUEcz. Exkluzivním vysílatelem PGL Major a RMR pro česko-slovenský region je Czech News Center za podpory Sazka eLEAGUE a Sazka Esport.


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.