CS:GO

Mix onLiNeRsX proletěl kvalifikací OMEN WGR Challenge a čeká ho poslední zápas o postup

Mix onLiNeRsX proletěl kvalifikací OMEN WGR Challenge a čeká ho poslední zápas o postup
13. 1. 2023
  |  

Česko-slovenský mix hrající pod značkou onLiNeRsX zvládl první dva zápasy closed kvalifikace turnaje OMEN WGR Challenge 2023 a už zítra jej bude čekat souboj o postup do hlavní fáze turnaje.

Už během ledna se rozbíhají nejrůznější kvalifikace a úvodní turnaje roku 2023. Chybět u toho nemohou ani česko-slovenské barvy. Byť ještě ne tak úplně oficiálně, protože většina celků, které mají sestavy roster, tak vyčkávají a ty další se snaží vybrat ty nejlepší možné posily.

Mix hráčů hrající už několik dní pod značkou onLiNeRsX se však rozhodl zúčastnit kvalifikace na OMEN WGR Challenge a poté, co zvládl otevřenou kvalifikaci s ostatními desítkami evropských celků, dokázal zářit i v kvalifikaci uzavřené.

Právě v ní tým, za který nastupuje například sniper Lukáš "capseN" Koláčný, zvládl jak první duel s EC Brugge (16:6), tak následný souboj s GTZ (16:11). Se stejným soupeřem si to následně rozdá v sobotu odpoledne o postup do hlavní fáze turnaje.

V turnaji OMEN WGR Challenge 2023 se posléze bude hrát o prizepool v hodnotě €15,000 a mezi pozvanými celky jsou brazilští 00 NATION nebo Copenhagen Flames.

Výsledky v kvalifikaci OMEN WGR Challenge:

  • vs. EC Brugge - 16:6
  • vs. GTZ - 16:11
  • vs. GTZ - Zápas o postup hraný v sobotu od 14:00

Zdroj úvodní fotografie: Sazka eLEAGUE / CNC

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.