CS:GO

Mise splněna! SINNERS porazili polský tým Wisla Krakow a nebudou chybět v play-off ESEA Premier

Mise splněna! SINNERS porazili polský tým Wisla Krakow a nebudou chybět v play-off ESEA Premier
8. 12. 2021
  |  

Byly to nervy do posledního zápasu, ale povedlo se. SINNERS nebudou ani při své druhé účasti chybět v play-off ESEA Premier.

Úterní vítězství nad Entropiq dalo SINNERS velké šance do závěrečného dne ESEA Premier. I přes ztrátu dobře rozehraného zápasu s týmem Anonymo, měl český celek stále šanci - stačilo porazit Wisla Krakow a postupu nic bránit nebude.

SINNERS vs. Wisla Krakow

Výsledek - 2:0
  • de_ancient 16:9 (10:5)
  • de_mirage 16:11 (11:4)

Zápas s dalším polským soupeřem vyšel českému týmu více než dobře. Po těsné prohře s Anonymo se beastikova parta dokázala oklepat během pár minut a už na první mapě (Ancient) ukázala, kdo to s play-off myslí vážně. Po výrazném vedení v úvodní polovině přišla drobná stagnace, ale závěr už patřil SINNERS, kteří zvítězili 16:9 a v sérii šli do vedení.

Přes problémy na startu mapy a obavy z "CT strany SINNERS" to vypadalo na mapě Mirage velmi obdobně. Česká jednička postupně stoupala k většímu vedení, které se zastavilo až na skóre 11:4. Byť s obtížemi, přesto si náskok tuzemského celku přetrvával i po výměně stran. Wisla Krakow nepříjemně dotahovala, ale v klíčové chvíli SINNERS kola dokázali zvládnout a po 25 kolech si zajistili 5 match pointů.

První bod osudu Wisla Krakow odvrátila, na ten další už nestačila a SINNERS po celkové výhře 2:0 mají jistotu postupu do play-off 39. sezony ESEA Premier.

Zdroj úvodní fotografie: CNC / Sazka eLEAGUE

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.