CS:GO
PGL Major 2022

Milionový byznys je zpět. Na PGL Major Antwerp nechybí ani stickers s podpisy všech 120 hráčů

Milionový byznys je zpět. Na PGL Major Antwerp nechybí ani stickers s podpisy všech 120 hráčů
4. 5. 2022
  |  

Populární stickers, ticket/pass na sledování zápasů, respektive na predikce všech stages a další bonusy jsou zpět. Valve v noci vydalo update k nadcházejícímu PGL Major Antwerp 2022.

Po loňském PGL Major Stockholm, kde byly stickers týmů dostupné napříč Challengers i Legends Stage, ale podpisové stickers players pouze pro TOP 8, přichází Valve s obnovením všech typů stickers napříč úrovněmi turnaje. 

Ve zkratce řečeno, hráči SINNERS a dalších celků mohou být o to více smutní, že jim utekla možnost mít svůj vlastní sticker podpis přímo ve hře. Nehledě pak na miliony korun, které se v tomto byznysu protočí a peníze pak míří k organizacím a hráčům.

Valve v rámci nočního update zpřístupnilo nejnovější sady stickers jak týmů, tak hráčů, před nadcházejícím PGL Major Antwerp 2022. Otevřela se možnost opět zakoupit také Viewer Pass, jehož součástí je přístup k Antwerp Pick’Em Challenge, Antwerp 2022 Souvenir Packages, 2022 Event Coin nebo neomezené používání grafity některého z týmů během eventu.

Pass stojí 8,89 eur nebo 15,99 eur. Jednotlivé sticker capsule pak 0,89 eur. Kromě stickers/samolepek týmů v několika různých kategoriích můžete získat také samolepku samotného PGL Major Antwerp 2022.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.