CS:GO

Méně než 20 hodin a FaZe mají náhradu. V Dánsku je do akce povolán es3tag

Méně než 20 hodin a FaZe mají náhradu. V Dánsku je do akce povolán es3tag
19. 1. 2023
  |  

Mnoho možností nebylo a FaZe byli na dánském turnaji BLAST Premier Spring Groups 2023 odkázáni na přivedení místního hráče, který by se prakticky obratem mohl hlásit u týmu. Šanci chce chytit Patrick "⁠es3tag⁠" Hansen.

Dánská krize je zažehnána. FaZe nakonec našli záplatu a 5. hráče do sestavy pro BLAST Premier Spring Groups 2023 poté, co rain zůstal blízko rodiny a možnost napsat na soupisku k0nfiga smetl ze stolu pořadatel. V akci se tak představí další dánský hráč Patrick "⁠es3tag⁠" Hansen.

Sedmadvacetiletý hráč je aktuálně na lavičce v Ninjas in Pyjamas poté, co se švédská organizace rozhodla jít jinou cestou a posléze přivedla do role AWP mladého Ukrajince z academy celku Natus Vincere. es3tag už defacto zbyl FaZe jako jedna z posledních variant, která vůbec šla, už jen vzhledem k logistice a nutnosti být prakticky obratem na akci v Kodani.

FaZe čeká úvodní zápas už zítra, tedy v pátek 20. ledna, od 12:00. Paradoxně i zde dojde na pikantní souboj. Patrick "es3tag" Hansen totiž v Complexity (zítřejší soupeř) působil ještě v roce 2021.

Zdroj úvodní fotografie: BLAST Premier

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.