CS:GO

Matěj "twist" Petráš si řekl o angažmá heroickým výkonem, Dynamo Eclot na SINNERS stejně nestačilo

Matěj "twist" Petráš si řekl o angažmá heroickým výkonem, Dynamo Eclot na SINNERS stejně nestačilo
28. 1. 2023
  |  

Napínavou bitvu přinesl střet mezi SINNERS a Dynamo Eclot v rámci druhého hracího dne kvalifikačního turnaje IEM Brazil 2023. Vyrovnaný zápas vyvrcholil až ve 30. kole, kdy dokázal mistr ČR z roku 2022 svého soupeře definitivně porazit.

Lépe do zápasu vykročili hráči Dynamo Eclot, kteří dvakrát úspěšně retaknuli plant a získali vedení. SINNERS sice odpověděli třemi koly, ale následovala dlouhá série, ve které hráči Dynamo Eclot získali hned 6 kol v řadě. Za stavu 8:3 se ovšem SINNERS podařilo získat, v tu chvíli dost možná klíčové, force buy kolo, kdy snížili a následně dokázali také v rámci polovině dojít ke stavu 6:9.

Druhou polovinu výrazně lépe odstartovali na CT straně hráči SINNERS, kteří dokázali získat pistol round i následná dvě kola a rázem bylo srovnáno (9:9). Nicméně Dynamo Eclot dokázalo využít pětici zbraní AK 47 a dostali se opět do vedení, které stoupalo až do stavu 12:9, kdy SINNERS opět dostali příležitost plného nákupu.

Dramatická koncovka pokračovalo a zápas byl rozhodnut až v posledních kolech. Nejprve se totiž opět přiblíži hráči Dynamo Eclot vítězství, když v jednu chvíli vedli 13:12, posléze byl stav srovnán na 14:14, ale nakonec se radovali hráči SINNERS (16:14).

Zajímavostí zápasu byl také zásah Matěje "twist" Petráše, který v Dynamo Eclot hostoval pro kvalifikační turnaj a nepředvedl vůbec špatný výkon. Během mapy zaznamenal 25 killů a ve statistice +/- měl +10. 

SINNERS vs. Dynamo Eclot

Výsledek - 1:0
  • de_vertigo - 16:14 (6:9)

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.