CS:GO

Matěj "stinx" Štorek už nastoupil za ENTERPRISE v ESEA. Je ruka v rukávě nebo ztroskotá na 0,25 K/D?

Matěj "stinx" Štorek už nastoupil za ENTERPRISE v ESEA. Je ruka v rukávě nebo ztroskotá na 0,25 K/D?
13. 5. 2022
  |  

Zamíří Matěj "stinx" Štorek definitivně do ENTERPRISE? S týmem už oficiálně hraje také v ESEA Advanced, kde se však česko-slovenské organizaci aktuálně příliš nedaří.

Poslední týdny kolují neustálé spekulace o tom, kdo zaplní velkou díru v ENTERPRISE poté, co byl Matúš "Matys" Šimko prodán společně s dalšími hráči ze scény do projektu Sampi. Ten sice oficiální zápas ještě neodehrál, Matys přesto vesele dál nastupuje v Sazka eLEAGUE za ENTERPRISE a nikdo moc neví, co bude dál.

O možném angažmá Matěje "stinx" Štorka mluvil v předposledním kole Sazka eLEAGUE také Erik "The eLiVe" Sith, který se nechal v pozápasovém rozhovoru slyšet, že bývalý hráč eEriness dostane šanci v několika dalších scrimech a uvidí se, co dál. 

Matěj "stinx" Štorek kromě jiného, nastoupil za ENTERPRISE také v ESEA Advanced Season 41, kde tak již figuruje na soupisce. V zápase proti NASR Esports, který ENTERPRISE prohráli v poměru 8:16 se stinx moc nepředvedl, spíše naopak. Hráč získal pouhé 0,25 K/D (5 killů / 20 smrtí). Podle statistik tristní výsledek může mít vliv na konečné rozhodování ENTERPRISE.

Zároveň management česko-slovenské organizace může další týdny "vzdát" ve smyslu výsledků domácích i zahraničních lig, a využít čas na hledání ideální sestavy, kterou by byla posléze oficiálně oznámena v létě během přestávky.

Zdroj úvodní fotografie: CNC / Sazka eLEAGUE

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.