HearthStone

Masters Tour Two je za dveřmi. Nebudou chybět ani hráči Sazka.INAE, Faeli, Jarla nebo M1lan

Masters Tour Two je za dveřmi. Nebudou chybět ani hráči Sazka.INAE, Faeli, Jarla nebo M1lan
14. 3. 2022
  |  

Prestižní Hearthstone turnaj ze série Masters Tour klepe na dveře. O víkendu vypukne boj v rámci Masters Tour Two, v turnaji nebudou chybět ani zástupci domácí scény.

Na tuzemské scéně nemají mnoho příležitostí, proto se spousta z nich snaží uspět v zahraničí. Řeč je do českých a slovenských hráčích Hearthstone. Řada z nich opět bude bojovat v rámci Masters Tour Two turnaje, kde se hraje o stovky tisíc dolarů a postup na světový šampionát.

Mezi účastníky z domácí scény nebude chybět ani jediný tuzemský grandmaster Jaromír "Jarla" Vyskočil. Ten se pokusí prolomit prokletí neúspěchů na prestižních turnajích ze série Masters Tour. Nebude chybět ani stabilní a dlouholetý domácí hráč Oldřich "Faeli" Mahdal.
Hráči Eichii a Pardub po turnaji DreamHack ve Švédsku
eSuba do akce vyšle svého reprezentanta Milana "M1lan" Šnajdra, který se pokusí opět zažehnout slávu domácí organizace na poli mobilního gamingu.

Organizace Sazka.Inaequalis bude jedinou, která vyšle do akce dva své zástupce. Tím prvním je několikanásobný vítěz DreamHack turnajů, hráč Jakub "Pardub" Pardubský. Druhým bude Dominik "Eichii" Eichenberger, ten proletěl kvalifikačním turnajem bez chyby a zajistil si tak svůj slot. Skupinu domácí výpravy uzavírá slovenský hráč Patrik "Patriq678" Václav.

Přímý přenos turnaje budete moci sledovat od pátku na YouTube kanále Hearthstone esports.

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport