CS:GO

Malta Vibes: SINNERS nezvládli finále proti 1WIN a musí se spokojit se stříbrem

Malta Vibes: SINNERS nezvládli finále proti 1WIN a musí se spokojit se stříbrem
23. 9. 2021
  |  

Poslední krok v cestě za titulem na Malta Vibes Knockout Series #2 čekal na český tým SINNERS. Ve finále se proti němu postavil ruský tým 1WIN.

Finále Malta Vibes Knockout Series #2 o statisíce korun vypuklo ve čtvrtek po 16. hodině. SINNERS v něm vyzvali ruský celek 1WIN, který si v semifinále poradil s východoevropskou sestavou Entropiq.

1WIN vs. SINNERS

  • Finále Malta Vibes Knockout Series #2
  • Výsledek - 2:1
    • de_nuke 16:9 (9:6)
    • de_ancient 12:16 (6:9)
    • de_vertigo 16:9 (9:6)

Těžká zkouška pro SINNERS. Zajímavý evropský titul na dosah ruky, ale proti českým hráčům stojící ambiciozní a rostoucí tým. Ruský celek na úvodní mapě série sehrál se SINNERS vyrovnanou partii v první polovině, přesto z ní bral vítězství. Následně ale za CT stranu skvěle odolávali útokům SINNERS, což jim přineslo vítězství 16:9 a vedení v sérii.

SINNERS se začínají na Ancientu cítit jako doma. Důkazem toho byla i dnešní série, kde právě na této mapě český celek zvládl sérii vyrovnat a poslat sérii do decider mapy.

Bohužel ani Vertigo se nevyvíjelo podle představ tuzemského celku, který nedokázal navázat na předchozí mapu a ruští borci, především zásluhou hráč deka znovu ve druhé polovině překlopili mapu na svoji stranu.



Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.