CS:GO

Malta Vibes Knockout Series: SINNERS vyhořeli se Spirit a do finále turnaje nepostoupí

Malta Vibes Knockout Series: SINNERS vyhořeli se Spirit a do finále turnaje nepostoupí
16. 2. 2022
  |  

Český celek byl blízko prvního finále evropského turnaje v roce 2022. I přes veškerou snahu se SINNERS nepodařilo zvládnout semifinále a se Spirit prohráli.

Důležitý semifinálový zápas proti Spirit odstartovali SINNERS velmi dobře a na mapě Ancient, která byla pickem soupeře, si vypracovali zajímavý náskok 10:5. Ten však postupně ztráceli až do chvíle, než se ruskému celku podařilo vývoj otočit. Zásluhu na tom měla dlouhá šňůra vítězných kol od Spirit.

Klíčová situace první mapy přišla za stavu 14:11 ve prospěch Spirit, kdy se SINNERS podařilo v důležitém kole získat početní výhodu. Tu však čeští hráči zahodili na úkor clutch situaci od Pavla "s1ren" Ogloblina, který 1v3 otočil průběh. Patnáctý a šestnáctý bod znamenaly vítězství na úvodní mapě.

V první polovině druhé mapě se situace vůbec nezměnila. Spirit diktovali tempo hry za T-side mapy Vertigo a dovolili SINNERS pouhá 4 kola. Po výměně stran získali hráči z Ruska další 2 a dostali se do vedení 13:4. Až v tu chvíli se opět do hry zapojili také SINNERS, jenž započali snahu o velkolepou stíhací jízdu.

Po 5 kolech v řadě, která český celek získal, přišla však odplata od Spirit, kteří získali další bod. Poté došlo k několika výměnám bodů na obě strany. To logicky vyhovovalo ruskému celku po 25. kole získal match point. Hned první příležitost Spirit využili a zvítězili 16:10, celkově 2:0 a míří do finále. SINNERS končí na 

SINNERS vs. Spirit

Výsledek - 0:2
  • de_ancient 11:16 (10:5)
  • de_vertigo (4:11)
  • de_mirage

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.