CS:GO

Malta Vibes Knockout 6: SINNERS jdou na akademii Astralis. EIQ Prague nebo Anonymo vyzvou ENTERPRISE

Malta Vibes Knockout 6: SINNERS jdou na akademii Astralis. EIQ Prague nebo Anonymo vyzvou ENTERPRISE
12. 2. 2022
  |  

Pikantní souboj česko-slovenských celků se rýsuje v 1. kole 2. Stage Malta Vibes Knockout Series 6. Stačí k tomu jediné, aby si dnes Entropiq Prague poradili s polskými Anonymo. Vítěz zápasu následně vyzve ENTERPRISE. SINNERS čeká bitva s dánskými Astralis Talent.

Další evropské zápasy, další konfrontace týmů z tier 2 a tier 3 scény přechází do další fáze. Během soboty se dohrají všechny zápasy první stage Malta Vibes Knockout Series 6 a podle portálu Liquidpedia už je jasné, kdo narazí na který tým nasazený rovnou do Stage 2.

Dynamo Eclot se nepovedl vstup do turnaje a vypadli po prohře 1:2 s GMT Esports hned v prvním kole. Entropiq Prague se úvodní zápas s týmem cowana Gaming povedl a parta okolo lídra leckra zvítězila relatvně snadno 2:0. Dnes čeká tento tým další výzva, polský celek Anonymo.

V případě vítězství Entropiq Prague narazí česko-slovenský tým na ENTERPRISE, kteří jsou nasazeni, stejně jako SINNERS, rovnou do Stage 2. Zatímco tedy ENTERPRISE se zahraničními posilami vyhlíží lepšího z polsko-českého souboje, SINNERS se mohou těšit na konfrontaci s Astralis Talent.

Časy a termíny zápasů zatím známy nejsou, vyjma dnešní bitvy Entropiq Prague s Anonymo, která startuje od 19:00 středoevropského času.

Pokud bychom měli zmiňovat eventuální čtvrtfinálové soupeře, SINNERS v případě výhry čeká lepší z dvojice ECSTATIC/GMT Esports, na další tuzemský tým pak někdo z trojice AGO/1shot/HONORIS.



Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.