CS:GO

Major kvalifikace: SINNERS soupeře smetli a jsou v TOP 32, Sampi a DNE končí

Major kvalifikace: SINNERS soupeře smetli a jsou v TOP 32, Sampi a DNE končí
15. 2. 2023
  |  

První kolo druhého hracího dne je minulostí. Ze tří česko-slovenských celků v osudí si postup do TOP 32 zajistili pouze hráči SINNERS, kteří svého soupeře přejeli 16:1. Sampi i Dynamo Eclot svoji cestu končí.

Trojlístek česko-slovenských sestav rozehrál druhý hrací den BLAST.tv Paris Major 2023: European RMR Open Qualifier #2. K postupu musí celky vyhrát ve dvou BO1 zápasech a následně zvládnout jeden postupový ve formátu BO3, na kterém například v první kvalifikaci vypadli hráči SINNERS.

SINNERS vs. HamsterFromWheel

Výsledek - 1:0 - de_nuke 16:1

Dle papírových předpokladů neměli mít hráči SINNERS v úvodním kole s dánským soupeřem HamsterFromWheel příliš problémů. To se ukázalo i na mapě de_nuke, kde tým jasně zvítězil 16:1.

Dynamo Eclot vs. TENSTAR

Výsledek - 0:1 - de_inferno 10:16

Český celek posílený do replay v roli individuálního trenéra a také izraelského snipera vstoupil do druhého hracího dne soubojem s TENSTAR. Bohužel se však domácímu zástupci nepodařilo zvítzěit a TENSTAR po comebacku zvítězili 16:10.

Partizan Esports vs. Sampi

Výsledek - 1:0 - de_nuke 16:11

Na Sampi čekal při startu druhého dne kvalifikace nepříjemný srbský soupeř Partizan Esports. Sestava pod vedením Erika "The eLiVe" Sitha si však s balkánským sokem neporadila a padla na mapě de_nuke 11:16.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.