CS2

Magisk končí ve Vitality, zamíří s NiKem do supertýmu Falcons?

Magisk končí ve Vitality, zamíří s NiKem do supertýmu Falcons?
3. 11. 2023
  |  

Je to oficiální! Po letním konci dupreeho opouští posledního mistra CS:GO Majoru i druhý dánský hráč Magisk. Ten by podle spekulací měl zamířit za svým staro-novým trenérem zonicem do organizace Falcons. Saudskoarabský tým navíc dle nejnovějších informací podepíše i nejlepšího riflera světa, NiKa.

Pětadvacetiletý Dán Emil "Magisk" Reif končí v organizaci Vitality. Magisk do Francie přišel v lednu roku 2022 společně s krajany zonicem a dupreehem s cílem vyhrát ambiciózní organizaci první Major trofej v její historii. To se mu v létě roku 2023 povedlo, záhy ale přišel v týmu o svého dlouholetého parťáka dupreeho. 

Po necelých dvou letech ve službách týmu IGL apEXe začátkem listopadu končí i samotný Magisk. Dle oficiální zprávy jej Vitality sice zatím pouze umístili na bench, na spadnutí by ale podle všeho měl být jeho přestup do medializovaného supertýmu Falcons, o jehož existenci se v posledních týdnech intenzivně spekuluje.

„Counter-Strike je mou součástí, je pevně zakořeněn v mé DNA. To mě žene vpřed. Myslím si, že být mezi nejlepšími je hlavně o mentalitě a týmovém nastavení. Vždy jsem chtěl vyhrávat, bylo mi jedno, že jsem kvůli týmu někdy měl špatné statistiky.“ ukazuje Magisk v rozlučkovém videu své nastavení mysli, které dle všech informací nově bude moci promítnout do sestavy Falcons.

Magiskovo místo v sestavě zaujme Brit mezii, který svými schopnostmi ale v jiných týmech často plnil roli star playera a dá se tak očekávat, že izraelské due Spinx a flameZ budou trenérem XTQZZZ přesunuti do pozic supportů. První turnaj, který mezii s týmem odehraje bude BLAST Premier Fall Final na konci měsíce.

Author photo
Jakub "Koty" Kotajny Student žurnalistiky na FSV UK, který se vydal na dráhu tuzemského Counter-Strike komentátora a redaktora.