CS:GO

m0NESY v premiéře nezklamal. NiKo dosáhl proti Complexity na 32 killů

m0NESY v premiéře nezklamal. NiKo dosáhl proti Complexity na 32 killů
28. 1. 2022
  |  

G2 Esports v úvodním zápase sezony 2022 porazili Complexity. Nováček m0NESY, ani hvězdný NiKo nezklamali, favorit uspěl a vykročil do nového roku vítězně.

Turnaj BLAST Premier Spring Groups 2022 odstartoval letošní CS:GO sezonu. V preview skupiny A jsme přiblížili formu a šance jednotlivých týmů, které se po změně v sestavách představí. G2 Esports patří mezi hlavní favority na pozici vyzyvatele NAVI. V dnešním zápase odstartovali proti Complexity vítězně. Velký podíl na úspěchu zejména v první polovině měl Ilya "m0NESY" Osipov, talentovaný ruský mladíček.

G2 Esports za přestup ruského snipera zaplatili miliony dolarů a nyní se od šestnáctileté vycházející hvězdy čekají velké věci. V prvním zápase ukázal, že ani na tier 1 scéně nebude hrát druhé housle.

G2 Esports vs. Complexity

Výsledek - 1:0
  • de_nuke 16:12 (9:6)

Complexity v souboji (BO1) s G2 Esports od počátku ztráceli a v úvodní polovině mapy de_nuke, kde nastoupili za CT stranu, uhráli pouhých 6 kol. V tu chvíli měl na svém kontě m0NESY 15 killů. Na startu druhé poloviny se sérií několika kol, v nichž zaznamenal několikanásobné zabití, přidal bosenský hráč NiKO a G2 Esports směřovali za vítězstvím.

G2 Esports byli blízko, ve chvíli kdy však dosáhli na match point, Complexity začali dotahovat a sérií 5 kol v řadě snížili. Následně však NiKo zavelel a 4K poslal zápas ke svému konci v poměru 16:12.

Zdroj úvodní fotografie: YouTube / lau

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.