League of Legends

Fantazie! Random s BISONS postupuje do druhého kola play-off španělské Superligy

Fantazie! Random s BISONS postupuje do druhého kola play-off španělské Superligy
17. 3. 2022
  |  

Skvělý úspěch pro Randoma! Český midlaner s BISONS postupuje do 2. kola play-off španělské LVP, když porazili G2 Arctic 3:1.

BISONS navázali na základní část splitu a opět fanoušky překvapili několika zajímavými drafty. Jednou z hlavních tajných zbraní byl Nasus, který obvykle najde své místo na topu. Random a spol. pro něj však našli uplatnění na ADC, čehož si všimnul i populární analytik LS. Právě on delší čas Nasuse jako perfektní counter na Zeri propaguje, a měl radost, když nějaký tým tuto myšlenku převedl do praxe.

V prvním zápase moment překvapení zafungoval skvěle, ale v následující odvetě byli G2 Arctic už připravení. Zeri dostala k sobě navíc Yuumi a byl z toho nejrychlejší stomp série. Z pohledu BISONS pak přišli už více "tradiční" drafty. Random ve třetím utkání předvedl skvělý zápas na Jaycovi, jinak hrál pokaždé to stejné - Viktora.

Český midlaner za sebou má výbornou sérii. Ze všech hráčů má nejlepší KDA (6.0), počet killů (17) a jenom těsně nemá největší damage za minutu, chybělo mu 26 k tomu, aby překonal ADC G2 Arctic. 

BISONS ve svém premiérovém play-off rovnou postupují. Soupeřům opět ukázali nevyzpytatelnost, v rukávu mají schované zajímavé drafty a proto bude těžké se na ně připravit. Už 22. března je čeká další duel, tentokrát proti KOI. A půjde o hodně, vítěz série si totiž zajistí postup na EU Masters, což je cíl obou organizací.



Sérii jsme sledovali živě:

1. Zápas: BISONS win

Tým Randoma pokračuje v netradičních draftech. Na soupeře tentokrát vytáhl ADC Nasuse, kterého doplnila support Senna. Ač začátek patřil G2 Arctic, BISONS se postupně rozjeli a byli k nezastavení. První bod putuje k Randomovi!

2. Zápas: G2 Arctic win

Druhý pokus s Nasusě nevyšel. BISONS vytáhli stejný comp, ale G2 zareagovali s Yuumi a Azirem. Série je srovnaná.

3. Zápas: BISONS win

Velmi vyrovnaný třetí duel. BISONS odstoupili od Nasuse a s novým draftem jen tak tak vítězí. Postup je na dosah.

4. Zápas: BISONS win

Random postupuje! Český hráč může slavit druhé kolo, kde se utká s KOI. Bylo to opět velmi těsné, ale Inferno soula v držení BISONS byla na G2 Arctic v late fázi až moc. Gratulace k postupu!

Konečné skóre: 

BISONS vs. G2 Arctic 3:1

Statistiky série mezi G2 Arctic a BISONS I Zdroj: Gol.gg
Author photo
Jakub Šedivý Celoživotní nadšenec do gamingu a esportu.