League of Legends

Clean sweep! BISONS a Random postupují do semifinále Superligy, utkají se s Barcou

Clean sweep! BISONS a Random postupují do semifinále Superligy, utkají se s Barcou
21. 3. 2022
  |  

České úspěchy ve Španělsku pokračují! BISONS zvládli i druhé kolo play-off a KOI smetli jasně 3:0.

Fantazie! BISONS Španělsku ukázali rostoucí formu a s favorizovanými KOI si hravě pohráli 3:0. Po úvodním stompu přišla vyrovnaná hra, kterou ale Random a spol. dokázali dotáhnout do vítězného konce. Ve třetím utkání se pak dlouho trápili a vypadalo to, že série půjde do čtvrtého klání, ale ani to se KOI nepovedlo.

BISONS tak jsou překvapivým účastníkem semifinále play-off a čeká je další důležitý duel, tentokrát s Barcou, kde nastupuje další český hráč Dreedy. Ten už má účast na EU Masters jisté, Random si ho bohužel musí ještě vybojovat. Španělská LVP Superliga má totiž specifická pravidla a pokud BISONS vypadnou, na mezinárodní turnaj pojedou právě vypadnuvší KOI, protože umístění v základní má v této lize větší hodnotu.

Na vítěze této série ve finále čekají Fnatic TQ.



Sérii jsme sledovali živě:

1. Zápas: BISONS win

Tak to byl stomp! BISONS začali sérii ve velkém stylu a hned zkraje najeli na velký gold lead, který se po většinu zápasu pohyboval v několika 1000. Při závěrečném pushu byl rozdíl téměř 10 tisíc! 

2. Zápas: BISONS win

Krasojízda pokračuje! KOI tentokrát byli vyrovnanějším soupeřem a většinu zápasu byl gold lead vyrovnaný. Ještě těsně před závěrem měli Baron buff, ale nepovedený push znamenal smrt většiny hráčů a BISONS mohli zavelit k otočce. Poslední fight před drakem dali soupeřům ace a zápas vyhráli. Chybí jediná výhra!

3. Zápas: BISONS win

Postup je hotový. BISONS překvapivě smetli KOI 3:0 a zaslouženě postupují do semifinále, kde se utkají s Barcou. Random tentokrát vytáhl Karthuse a zejména v lategame ukázal svou sílu. Gratulujeme k postupu!

Author photo
Jakub Šedivý Celoživotní nadšenec do gamingu a esportu.