League of Legends

LVP Live: Barca vypadavá z horního bracketu, proti Fnatic TQ vyhráli jediný zápas série

LVP Live: Barca vypadavá z horního bracketu, proti Fnatic TQ vyhráli jediný zápas série
19. 3. 2022
  |  

Druhý český hráč ve španělské LVP Superlize jde do boje. Barcu s Dreedym čeká vítěz základní části Fnatic TQ.

BISONS a Random svůj úkol zvládli, co Dreedy? Český toplaner s Barcou skončil na druhém místě a v průběhu splitu se z nich stalo velmi silné mužstvo. Pouze Fnatic TQ byli lepší, kteří za 18 utkání prohráli pouze dvakrát. 

Postavení v tabulce pak obě organizace proti sobě poslalo v horním bracketu play-off, dnešní vypadnuvší tedy nemusí úplně zoufat. Případná porážka znamená, že mají ještě šancí do finále se dostat, utkají se totiž s lepším z dvojice BISONS a KOI.

Oba zápasy v základní části vyhráli Fnatic TQ, Barca tedy má rozhodně co napravovat. BO5 série začíná v 18:00.



Sledujeme živě:

1. Zápas: Fnatic TQ Win

Fnatic TQ kontrolovali většinu zápasu, Barca se sice nadechla v late game, ale na výhru to nestačilo. Ztrátu už nešlo dohnat a Fnatic TQ jdou do vedení.


2. Zápas: Barca Win

Je srovnáno! Barca změnila lehce draft a po skvělém výkonu dorovnává stav na 1:1. Dobře opět zahrál ADC Deadly na Apheliosovi.


3. Zápas: Fnatic TQ Win

To bylo těsné! Velmi vyrovnaný duel, který nakonec zvládli Fnatic TQ. Barca sice zvládla odolat jeden z pushů a nadechla se pro comeback, ale nepovedlo se. Barca musí vyhrát dva zápasy v řadě.


4. Zápas: Fnatic TQ Win

Je hotovo. Fnatic TQ byli po většinu série lepší a postupují do finále. Barca jde do nižšího bracketu a o finále  si ještě zahraje s KOI nebo BISONS.
Author photo
Jakub Šedivý Celoživotní nadšenec do gamingu a esportu.