League of Legends

LVP: Český hráč Random s Bisons nestačil na Fnatic TQ a ze španělské ligy bere stříbro

LVP: Český hráč Random s Bisons nestačil na Fnatic TQ a ze španělské ligy bere stříbro
31. 3. 2022
  |  

Adam "Random" Grepl to dotáhl ve španělské LVP SuperLize až do finálového souboje, zde podlehl se svými spoluhráči suverénním Fnatic TQ a bere stříbro.

Stále teprve dvacetiletý midlaner Adam "Random" Grepl by mohl mít zkušeností na rozdávání. Od roku 2017 jsme jej vídali v řadě českých organizací, které mu pomohli v cestě do Evropy. Zde se pořádně uchytil až v týmu BISONS ECLUB, se kterým nyní dosáhl nevídaného úspěchu, stříbra ze španělské LVP SuperLiga.

Tým BISONS si musel během cesty play-off poradit s akademií legendárních G2, přešel 3:0 přes populární KOI a stejným výsledkem přemohl také Barcelonu. Až ve finále se snová cesta zastavila na skvěle hrajícím academy týmu Fnatic s názvem Fnatic TQ.

Favorit zápasu byl od počátku jasný a svoji roli plnil takřka bez chyb. BISONS nedokázali na strategie Fnatic TQ příliš reagovat a po 3 hrách bylo hotovo. Španělským králem jsou právě Fnatic, druhé místo by však mělo zajistit Randomovi cestu do EU Masters. Tu by měl mít zajištěnou také Dreedy v dresu Barcelony.

Pořadí po play-off LVP 2022:

  1. Fnatic TQ
  2. BISONS
  3. Barcelona
  4. KOI
  5. G2 Arctic
  6. Movistar Riders

Zdroj úvodní fotografie: Twitter @TomášKlečka

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport