Spolupráce

Luxusní židle Herman Miller se stávají s gaming divizí partnerem G2 Esports

Luxusní židle Herman Miller se stávají s gaming divizí partnerem G2 Esports
21. 7. 2022
  |  

Světová organizace G2 Esports představila spolupráci s Herman Miller (Gaming), výrobcem a prodejcem luxusního nábytku, zejména pak kancelářských židlí. Společnost se stává oficiálním partnerem a dodavatelem židlí, stolů a dalšího příslušenství organizace.

Gaming divize světové společnosti Herman Miller se stává dodavatelem herních židlí, stolů a také dalšího příslušenoství k pohodlnému sezení hráčů organizace G2 Esports. 

Spolupráci obě strany oznámily během středy a jde tak o další zajímavý brand, který se spojuje s prestižní organizací. Doposud to byly například značky Adidas nebo BMW. 

„Herman Miller je absolutním klenotem pohodlí při sezení. G2 a Herman Miller jsou smetánkou a nedokážu si představit mnoho lepších partnerství. Pokud mě požádáte, abych se spojil s mými ideálními značkami, Herman Miller by doslova přišel v Top 10. To je šílené. Jsem vděčný a nadšený z toho, co přijde,“ komentoval spolupráci CEO G2 Esports a bývalý hráč Carlos "ocelote" Rodriguez.

Kromě využívání vybavení značky Herman Miller, by se tým měl také podílet na vývoji a spolupráci na budoucích produktech. Partnerství je ohraničeno víceletou smlouvou o spolupráci mezi objema subjekty.

 


Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport