CS:GO

Los skupin CEE Champions: ENTERPRISE favoritem skupiny, eSuba s Cryptova ve skupině "H"

Los skupin CEE Champions: ENTERPRISE favoritem skupiny, eSuba s Cryptova ve skupině "H"
10. 5. 2022
  |  

Skupiny mezinárodního turnaje CEE Champions 2022 jsou rozlosovány. Česko-slovenská trojice celků tak již zná své soupeře pro turnaj, v kterém se rozdají desítky tisíc eur.

Za pár dní startuje zajímavý turnaj pro týmy ze střední a východní Evropy. Do turnaje z česko-slovenské scény postoupily týmy ENTERPRISE, eSuba a Cryptova. Poslední dva celky se utkají navíc ve stejné skupině.

Ve skupině "A" najdeme jako největšího favorita tým ONYX, který bude zajímavé v rámci turnaje sledovat. Podobně na tom bude například ukrajinský tým B8 ve skupině "C". První česko-slovenský zástupce, tým ENTERPRISE vstoupí do bojů ve skupině "B", kde se kromě našeho zástupce nachází také celky xteam, Agregat10, WLG. Stříbrný celek ze Sazka eLEAGUE i Vodafone MČR 2021 je největším favoritem.

Do turnaje v dalších skupinách také naskočí zajímavé týmy jako 4logy, Budapest Five, rumunští Nexus Gaming nebo iNations, které zpravidla vidíme v ESEA Advanced nebo dalších evropských tier 2/3 turnajích. 

Z pohledu tuzemských fanoušků bude zajímavé také sledovat závěrečnou skupinu. Právě v Group "H" uvidíme eSubu, Cryptovu, mixerinho a Perspektiva. Souboje česko-slovenských sestav okoření sledování pro fanoušky ze střední Evropy.

Více informací o losu a programu naleznete zde
Rozlosování CEE Champions 2022 | Zdroj: ceechampions.com
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.