CS:GO

los kogutos zdolali Apeks a ve čtvrtfinále CCT North Europe se dnes utkají se SINNERS

los kogutos zdolali Apeks a ve čtvrtfinále CCT North Europe se dnes utkají se SINNERS
26. 8. 2023
  |  

Mezinárodní turnajová CS:GO série CCT North Europe Series 7 se přesouvá do čtvrtfinále a chybět u toho po vítězství v osmifinále nad brazilskými Fake Natty nebude chybět ani tým SINNERS. Ten v boji o TOP 4 vyzve polské los kogutos, kteří v nočním duelu porazili Apeks 2:1.

CCT North Europe Series 7 míří již do čtvrtfinále, ve kterém nebude chybět ani český celek SINNERS Esports, který vyzve polské los kogutos (od 11:00). Zatímco si SINNERS poradili v poměru 2:1 s brazilskými Fake Natty, za které hraje i legendární coldzera, polští los kogutos zdolali stejným výsledkem Apeks se Slovákem STYKEM.

Český celek SINNERS aktuálně má na svém kontě hned 3 vítězství v řadě (2:1 ThunderFlash, 2:1 Pompa, 2:1 Fake Natty) a celkově zvítězili ve 4 duelech z 5 odehraných posledních zápasů. Na druhé straně se los kogutos, aktuálně 54. tým rankingu HLTV, zvedají po 3 porážkách a aktuálně mají na kontě 2 výhry v řadě. 

V posledních 6 měsících se v rámci HLTV střetnuly týmy SINNERS a los kogutos (ex AGO) hned dvakrát během CCT sérií. V obou případech z toho bylo vítězství ze strany českého celku (2:1 a 2:0). Dnes budou chtít přidat tým výhru číslo tři, která by jej posunulo do semifinále série, kde bude čekat vítěz série mezi BIG a SAW (17:00´).

Jediným problémem, který by dnes ještě mimo server mohl na český čekat, je konflikt v časech zápasu v rámci CCT North Europe Series 7 a zároveň IESF World Championship 2023, kde by od 13:30 měla Česká reprezentace (ze SINNERS jsou zde ZEDKO a Shock) odehrát utkání s Alžírskem. Je ovšem možné, že se čas zápasů ještě upraví.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.