League of Legends

Letní finále LEC se odehraje ve Švédsku

Letní finále LEC se odehraje ve Švédsku
28. 6. 2022
  |  

Švédské Malmö bude hostit finále LEC Summer 2022, poprvé po třech letech tak nepůjde o studio v Berlíně, ale opět se rozjede roadshow. Akce se v tamní aréně bude konat 10. a 11. září.

Riot Games informaci o roadshow a konání finálové akce ve Švédsku zveřejnili dnes na svém webu. Do severské země se LEC vrací poprvé od roku 2015, kdy v ní probíhalo právě finále evropského nejvyšší soutěže.

„Jsme naprosto nadšeni, že můžeme oznámit, že naše letní finále 2022 budeme pořádat ve švédském Malmö. Jelikož se jedná o první roadshow, kterou jsme po třech letech pořádali mimo naše berlínské studio, nemůžeme se dočkat, až fanouškům poskytneme nezapomenutelný zážitek. Jsme rádi, že můžeme znovu spolupracovat s městem Malmö a těšíme se, že do jejich města přineseme dechberoucí atmosféru,“ uvedl Maximilian Schmidt, vedoucí League of Legends Esports v EMEA, na oficiálním webu lolesports.com.

Lístky na event by se měly začít prodávat od 1. července na webu www.malmoarena.com. Malmö Arena by měla pojmout od 10 000 do 15 000 návštěvníků, můžeme se tak těšit na pořádnou esportovou show.

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport