CS:GO

LEON TEAMPLAY: ENTERPRISE dnes vyzvou Zero Tenacity. Výhra znamená post do play-off

LEON TEAMPLAY: ENTERPRISE dnes vyzvou Zero Tenacity. Výhra znamená post do play-off
18. 6. 2023
  |  

ENTERPRISE čeká už dnes na oběd zápas se Zero Tenacity, který bude pro vítězný tým postupovým do play-off. Jak si zatím česko-slovenská sestava v LEON TEAMPLAY Season 1 vede?

Domácí CS:GO sestava ENTERPRISE bojuje aktuálně v turnaji LEON TEAMPLAY Season 1, ve které se snaží zejména sehrát po změnách v sestavě, které tým provedl. V úvodním zápase mezinárodního turnaje si ENTERPRISE poradili s Ignis Serpens v poměru 16:8, dnes je čeká BO3 duel se Zero Tenacity.

Zápas, který startuje už ve 12:30, je pro oba dva celky ve skupině "B" mezinárodního turnaje klíčový. Jeho vítěz si totiž zajistí Upper Bracket Final proti lepšímu z dvojice HOTU vs. Nemiga a zároveň zajišťuje postup do play-off. V dalším kole se totiž hraje o přímý postup do semifinále pro vítěze, respektive postup do čtvrtfinále pro poraženého.

V souboji se 104. týmem světového rankingu HLTV však nebude na ENTERPRISE čekat nic snadného. Balkánský celek Zero Tenacity je totiž více než nevyzpytatelný a potrápil nejeden další tier 3 tým. V posledním vzájemném zápase obou soupeřů se radoval tým z Balkánu, který česko-slovenskou sestavu v European Pro League Season 7 porazil 2:0 (16:14, 16:14).

Zero Tenacity jsou i tentokrát favoritem, o čemž svědčí také kurzy od SazkaBET. Ten vidí šance balkánského celku na vítězství v BO3 zápase s kurzem 1,50:1. Naopak na výhru ENTERPRISE je vypsán 2,40:1. Přímý přenos můžete sledovat od 12:30 na Twitch kanále turnaje.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.