League of Legends

Legendy G2 se domluvily s Heretics, setkají se staří známí

Legendy G2 se domluvily s Heretics, setkají se staří známí
8. 11. 2023
  |  

Přestupové období a především pohyby v LEC začínají nabírat na obrátkách, do LEC se navíc má vrátit spoustu známých hráčů. Dvě legendy se nyní mají potkat v jedné z nejmladších organizací v LEC, navíc půjde možná o trojité setkání.

Heretics svou premiérovou sezonu v LEC sehráli spíš pod očekávání ambiciózní španělské organizace, proto do dalšího roku přichází změny, které by měly týmu dodat především cenné evropské zkušenosti. Navíc to nově vypadá, že se spíše formuje vzpomínkový tým pro fanoušky G2 Esports.

V týmu má až do konce roku 2024 platnou smlouvu Jankos, který by tedy měl s týmem pokračovat v další sezóně. Přijít by z Vitality pak mělo duo Perkz a Kaiser. Německý support vystřídá svůj třetí tým v LEC, Perkz se pak znovu potká s Jankosem, se kterým mimo mnoha LEC titulů vyhrál i MSI.

Přestup Perkze a Wundera | Zdroj: Sheep Esports
To stejné platí i o Wunderovi, který po nepříliš povedené štaci ve Fnatic také najde nové působiště v Heretics se starými známými. Poslední otázka by tak měla zůstavat na botlane, platnou smlouvu do konce roku 2024 má ale i marksman Flakked, se kterým se výše zmínění také dobře znají.

Pravděpodobně se tak dočkáme reinkarnace G2 doplněnou o supporta Kaisera, z čehož určitě mají fanoušci nejúspěšnější evropské organizace historie radost a mohou přidat nový tým do svého fanouškovského portfolia.


Zdroj úvodní fotografie: G2 Esports

Author photo
David Vogel Komentátor, analytik a B+ tier ukulele hráč