CS:GO

Legendární kennyS je zpět! Jak vypadaly jeho první dva zápasy po návratu do sestavy G2?

Legendární kennyS je zpět! Jak vypadaly jeho první dva zápasy po návratu do sestavy G2?
3. 12. 2021
  |  

IEM Winter 2021 přináší několik zajímavých příběhů, jedním z nich je bezpochyby i návrat francouzského AWP hráče kennyS do aktivní sestavy. Jak si vedl v úvodních zápasech za G2 Esports?

Mnozí reagovali různě. Francouzský hráč Kenny "kennyS" Schrub se vrátil do aktivní sestavy G2 Esports mj. pro IEM Winter 2021. V úvodních dvou zápasech na turnaji ve Švédsku si nevedl vůbec špatně a sám komentoval návrat velmi pozitivně.



V úvodním zápase IEM Winter 2021 se G2 Esports povedlo skvěle nastoupit do BO1 zápasu s čínskými hráči TYLOO. Po první polovině, kterou francouzský celek zvládl 12:3 měl kennyS na svém kontě 11 killů a 8 smrtí. S postupem času, kdy G2 hráli na T-side, čínský celek dokázal zápas dotahovat. Přesto se velkému favoritovi povedlo uspět 16:13. Kenny "kennyS" Schrub skončil s 19 killy a 20 umrtími, tedy jako jediný hráč svého týmu skončil v mínusovém +/-.

Ani večerní BO3 bitva mezi G2 a Team Liquid legendárními sniperovi nesedla. Na obou mapách, které stejně G2 vyhráli, skončil v záporném +/- K/D (celkově 25-34). Po individuální stránce tedy šestadvacetiletý AWP hráč nezářil, týmově však přispěl k nejrychlejšímu možnému postupu do vyřazovací části IEM Winter 2021.



Další utkání čeká G2 Esports v sobotu, kdy se s Vitality utkají o přímou místenku v semifinále, poražený jejich souboje začne play-off v čtvrtfinále. Start "francouzské" bitvy je naplánován na 16:45.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.