CS:GO

Legendární Brazilec a talentované americké duo končí v sestavě Liquid. Přestupový kolotoč začíná

Legendární Brazilec a talentované americké duo končí v sestavě Liquid. Přestupový kolotoč začíná
22. 12. 2021
  |  

Jen pár dní po konci finále posledního turnaje roku 2021 se na CS:GO scéně rozjíždí přestupový cyklus. Team Liquid propustil z hlavní soupisky 3 své hráče.

Severoamerická organizace Liquid rozjela přestupové okno přelomu roku 2021/2022 ve "velkém stylu", když oznámila, že pro nadcházející sezonu nebudou v aktivní soupisce Michael "⁠Grim⁠" Wince, Jake "⁠Stewie2K⁠" Yip a Gabriel "⁠FalleN⁠" Toledo.

Třiadvacetiletý Američan Jake "⁠Stewie2K⁠" Yip spojil značnou část své dosavadní kariéry právě s tímto celkem, ve kterém zažil největší úspěchy, včetně milionové odměny za Intel Grand Slam. Jeho další kroky by měly s největší pravděpodobností směřovat do Evil Geniuses.

Michael "Grim" Wince přišel jako náhrada za Nitr0, který se před několika měsíci rozhodl opustit svět CS:GO a šel vstříc Valorantu (nyní už však přemýšlí o návratu). Grim by se teoreticky mohl stát novou posilou rosteru Complexity, který nakonec nebude tvořen hráči CPH Flames, ale měli by jej tvořit Američané.

Příběh posledního zmíněného, brazilské legendy Gabriela "FalleN" Toleda nemusíme představoval. Veterán CS:GO scény stále žije svůj sen o vytvoření stabilního dlouhodobého projektu na brazilské scéně, což by měly být i jeho další nynější kroky ve světě esportu.

Zástupci Team Liquid se nechali slyšet, že v dalších týdnech objasní své další plány na poli CS:GO světa. Do té doby zřejmě všechna jména ve spojení se severoamerickým celkem zůstávají spekulací.

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport