CS:GO

LAN akce je zpátky! V úterý startuje play-in ESL One Cologne 2021

LAN akce je zpátky! V úterý startuje play-in ESL  One Cologne 2021
5. 7. 2021
  |  

Konečně jsme se dočkali! Ještě před začátkem letní přestávky, kdy hráči dostávají zpravidla na měsíc kompletně volno, proběhne populární turnaj ESL One Cologne. A hráči budou přímo v Německu.

Byly to dlouhé měsíce, kterým předevší v roce 2021 kralovali hráči Gambit. Nyní budou muset ukázat, že kromě skvělé hry v online éře, umí to stejné i na LANu.

V úterý 6. července startuje prestižní ESL One Cologne 2021, respektive jeho předehrávka v podobě play-in stage, ze které vzejde 8 postupujících, kteří doplní dalších 8 pozvaných týmů. A bude to rychlý sprint. Během několika úterních a středečních hodin se totiž rozhodne. V podstatě týmy potřebují zvládnout 2 zápasy ze 3 možných a zajistí si postup.
Už v úvodní stage budeme moci sledovat zajímavá jména jako Ninjas in Pyjamas, Vitality, OG nebo nám všem dobře známé mousesports. 16 týmů se popere o zmiňovaných 8 míst do hlavní stage, která začíná hned ve čtvrtek večer.



Týmy se s většími, či menšími, problémy dostaly už do místa konání v Německu a po uplynutí karantén mohli začit s přípravou ve svých herních místnostech, které si pro ně organizátoři nachystali.

Mousesports začínají v úterý od 12:00 proti severoamerickému celkuBad News Bears, v případě vítězství si ještě během úterního odpoledne zahrají o postup na main stage turnaje s lepším z dvojice NiP/LDLC. Kompletní rozpis a informace jsou uvedeny na stránkách pořadatele, tedy ESL.

Zápasy je možné sledovat na ESL kanálech, hlavním, s označením "B" nebo s příznakem "C":

V případě novinek nebo změn doporučujeme sledovat naše "Aktuality" na hlavní stránce webu Sazka Esport, kde vše aktualizujeme a přidáváme výsledky.

Zdroj úvodní fotografie: esl-one.com
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.