CS:GO

KWERTZZ nemůže za SINNERS nastoupit! Česká jednička do CCT Central Europe nastoupí s tomkeejsem

KWERTZZ nemůže za SINNERS nastoupit! Česká jednička do CCT Central Europe nastoupí s tomkeejsem
19. 3. 2023
  |  

SINNERS nemohou pro turnaj CCT Central Europe Series 5 využít svého nově zkoušeného hráče Simona "KWERTZZ" Horáka. Do akce se tak už dnes proti MOUZ NXT vrací Tomáš "tomkeejs" Tomka.

Už jen několik desítek minut nás dělí od zápasu mezi SINNERS Esports a MOUZ NXT v rámci prvního kola swiss formátem hrané základní části turnaje CCT Central Europe Series 5 a do veřejného prostoru se dostala informace o novém hráči, který za český tým nastoupí.

Doposud tým v několika různých soutěžích zkoušel hráče jako outex, dreez nebo v posledních dnech KWERTZZe. Právě poslední zmíněný hráč by se nabízel jako nejlepší možnost doplnění kádru pro důležitý tier 2 turnaj. Ovšem český hráč už nastupoval v kvalifikaci CCT Central Europe za The Prodigies, tudíž nemůže nyní za SINNERS nastoupit.

Vzhledem k tomu, že outex nastupuje za SINNERS Academy v rámci MČR kvalifikačního turnaje, který se hraje dnes odpoledne, povolává management týmu do akce Tomáše "tomkeejs" Tomku, tedy současného trenéra. 

Zápas můžete sledovat už dnes od 13:00 na Twitch kanále REPUBLEAGUE. Pokud vám bylo více než 18 let, můžete si sledování zpestřit také ve společnosti SazkaBET, který na zápas vypsal kurzovní nabídku, v níž jsou SINNERS s kurzem 2,00:1 outsiderem.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.