CS:GO

Kvalifikace na Major 2023: SINNERS postupují do druhého hracího dne

Kvalifikace na Major 2023: SINNERS postupují do druhého hracího dne
14. 2. 2023
  |  

Jediný česko-slovenský tým postoupil do druhého hracího dne první evropské open kvalifikace na BLAST.TV Major Paris 2023. SINNERS se podařilo uspět a už během úterý budou útočit na closed kvalifikaci.

Česko-slovenská CS:GO jednička, tým SINNERS, si jako jediná z tuzemských sestav zajistila postup do druhého hracího dne první otevřené kvalifikace na francouzský Major od společnosti BLAST. Od postupu do další fáze dělí celek v tuto chvíli jedno vítězství v BO1 duelu a jedna zvládnutá BO3 série.

Už dnes ve 12:00 začíná česko-slovenský celek souboj s Juggernauts (BO1), na vítěze pak v postupovém zápase (BO3) čeká lepší z dvojice HONORIS vs. ECSTATIC. Ani v jednom případě ovšem nepůjde o snadný duel, který rozhodne o postupujícím do closed kvalifikace Blast.tv Major Paris 2023.

Z dalších česko-slovenských týmů se nejdále (4. kolo) dostaly ENTERPRISE, Sampi a Entropiq. Naopak celky eSuba nebo Dynamo Eclot vypadly hned na úvod kvalifikace. Druhá šance však přichází hned dnes, kdy startuje další a zároveň poslední kvalifikace.

Opět se očekává účast domácí špičky, včetně ambiciozních celků, které jsou zmíněny výše. Ať již jde o Sampi, kteří ve 4. kole prohráli těsně 16:14, ENTERPRISE, nebo třeba také Cryptovu, která došla do 3. kola v úvodní kvalifikaci. V případě neúspěchu v závěrečných zápasech první kvalifikace se jistě zapojí do bojů také SINNERS.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.