CS:GO

Kvalifikace na BLAST Premier: SINNERS mají ve skupině MOUZ. Boj začíná v pátek

Kvalifikace na BLAST Premier: SINNERS mají ve skupině MOUZ. Boj začíná v pátek
22. 9. 2022
  |  

SINNERS díky druhému místu na Tipsport CS:GO Bratislava dostávají další příležitost kvalifikovat se na BLAST Premier formou turnaje TWR Eastern European Masters Fall. V jejich skupině najdeme také MOUZ, Nexus nebo ONYX.

Detail týmu SINNERS
Českou CS:GO jedničku čeká další pokus kvalifikovat se na prestižní BLAST Premier Showdown. Podzimní turnaj opět nabídne možnost kvalifikovat se jednomu z 8 celků z kvalifikační bitvy TWR Eastern European Masters Fall 2022.

SINNERS se nachází ve skupině "A", kde najdeme také MOUZ, kteří budou největším favoritem na postup na prestižní event. Dále se o play-off poperou maďarský tým Onyx a rumunští Nexus. Právě proti poslednímu zmíněnému týmu SINNERS skupinu v pátek otevřou.

Program skupiny "A" v pátek 23. září - vše BO1:
  • 17:00 - MOUZ vs. ONYX 
  • 18:00 - SINNERS vs. Nexus 
  • 19:30 - Winners Match
  • 20:45 - Elimination Match 
  • 22:00 - Decider Match

Skupinová fáze se hraje formátem GSL, přičemž standardní zápasy se odehrají BO1. ve stejném rozpětí odehrají v sobotu své zápasy ve skupině "B" týmy exSKADE, Eternal Fire, Strive to Chaos a 0to100.

V neděli se pak týmy utkají v BO3 single-elimination play-off pro 4 nejlepší. Slot na podzimním turnaji BLAST Premier: Fall Showdown 2022 si vyslouží jen nejlepší tým ze všech 8.

 


Zdroj úvodní fotografie: @PGL

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.