CS:GO

Kromě ENTERPRISE uvidíme v Elisa Invitational Spring 2023: Contenders Stage také Dynamo Eclot

Kromě ENTERPRISE uvidíme v Elisa Invitational Spring 2023: Contenders Stage také Dynamo Eclot
15. 3. 2023
  |  

V Elisa Invitational Spring 2023: Contenders Stage se dočkáme dvojnásobné česko-slovenské účasti. Kromě týmu ENTERPRISE se v soutěži představí také Dynamo Eclot.

Už brzy startuje úvodní část turnaje Elisa Invitational Spring 2023 s názvem Contenders Stage, do které se podařilo kvalifikovat se česko-slovenské sestavě ENTERPRISE. Tu v konečné poli týmů, které budou bojovat o účast v hlavní části, takzvané Main Swiss Stage, doplní také z česko-slovenské scény celek Dynamo Eclot.

Tuzemská sestava Dynamo Eclot, která byl a v loňském roce dlouho brána jako česko-slovenská dvojka s ambicí na překonání SINNERS, vypadla z HLTV TOP 100, tudíž nyní dostane příležitost, poté co se například neobjevila v CCT Central Europe Series 5, aby zabojovala o posun.

Mezi dalšími účastníky Contenders Stage nalezneme také týmy jako Partizan, iNATION, Tricked, HEET nebo švédské legendy EYEBALLERS. Během zápasů tak bude o kvalitní tier 2 CS:GO postaráno.
Účastníci Elisa Invitational Spring 2023: Contenders Stage | Zdroj: Twitter @ElisaEsports
Elisa Invitational Spring 2023: Contenders Stage startuje už 20. března a poběží prakticky celý měsíc, až do 20. dubna 2023. Během 4 týdnů se tak týmy budou prát o co nejlepší výchozí pozici v rámci swiss formátem hrané skupiny. Z celkově 16 celků se totiž do hlavní skupiny podívá pouze 8 nejlepších.

O dalším rozložení turnaje a zápasech česko-slovenských celků budeme v dalších dnech a týdnech informovat. Všechny zápasy bude možné sledovat na Twitch kanále pořadatel, tedy Elisa Esports

 


Zdroj úvodní fotografie: Twitter @ElisaEsports

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.