CS:GO

Krasojízda Sampi. Česko-slovenský tým po 3:1 swissu míří do play-off CCT North Europe

Krasojízda Sampi. Česko-slovenský tým po 3:1 swissu míří do play-off CCT North Europe
5. 6. 2023
  |  

Česko-slovenskému celku Sampi se v Evropě nadmíru daří! Tým pod vedením IGL Erika "The eLiVe" Sitha dokázal uspět i ve 4. zápase swiss formátem hrané skupiny CCT North Europe a díky skóre 3:1 si zajistil postup do vyřazovacích bojů.

Sestava Sampi zažívá velmi úspěšný týden. Po vítězství v prvním kole play-off European Pro League Season 8 si zajistil slot v Upper Bracket semifinále, což jej přiblížilo solidním prizemoney i titulu, a zároveň nyní uspěl i ve swissu CCT North Europe Series 5.

Ve swiss formátem hrané základní části sice Sampi začali porážkou, ovšem následně porazili hned 3 své soupeře, včetně dnešního celku, týmu Anonymo, a zajistil si tak místenku do play-off.

V souboji s polskými Anonymo dokázali Sampi otočit po polovině 6:9 vývoj mapy a nakonec zvítězili v poměru 16:14 po těsném záěru. Podobně vyrovnanou podívanou mohli sledovat diváci na mapě de_nuke, kde Sampi začali vítěznou CT stranou 11:4, ani to však nemuselo stačit.

Klíčové kolo zvládli Sampi zejména díky blogg1sovi, kteýr zajistil týmu vedení 14:11 když soupeř už takřka dotáhl náskok česko-slovenské soupisky. Následně se sice Sampi dostali k prvním match pointům, ale ty zahodili a museli bojovat o postup až v prodloužení.

Sampi vs. Anonymo

Výsledek - 2:0
  • de_mirage 16:14 (6:9)
  • de_nuke 22:18 (11:4)
  • de_ancient

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.