CS:GO

Kontumace s Chorvatskem! (Ne)postoupí Slovensko do play-off IESF kvalifikace kvůli prvnímu duelu?

Kontumace s Chorvatskem! (Ne)postoupí Slovensko do play-off IESF kvalifikace kvůli prvnímu duelu?
1. 10. 2021
  |  

Slovenský i český reprezentační výběr kosí jednoho soupeře za druhým v rámci svých skupin. Je tu ovšem jeden škraloup z úvodního duelu Slovenska s Chorvatskem, který vypadá, že byl definitivně kontumován.

Česko na úvod základní části kvalifikace IESF v CS:GO zdolalo 2:1 houževnatou Ukrajinu (EC Kyiv), Slovensko mělo odehrát zápas s Chorvatskem (FantaShockata). Ten byl ovšem s největší pravděpodobností zkontumován v neprospěch slovenského výběru.

V prvotní chvíli to vypadalo, že by mohl být zápas odložen na dnešek nebo zítřek, kdy se například ještě dohrávají skupiny, které měly 5 celků (slovenská skupina měla 4 týmy´).

Na oficiálním portálu challengermode.com, kde je kvalifikace monitorována, však u skupiny A svítí "Completed" a Slováci jsou na třetím, nepostupovém, místě. Stejně tak na známém webu liquipedia.net je u zápasu Slovenska s Chorvatskem vyznačena kontumace.

Uvidíme, jak se celá situace vyvine během následujících hodin. Pokud by výběr Slovenska nepostoupil do play-off, byla by to velká smůla vzhledem k velkým šancem na boj o 2 postupová místa.

Zdroj úvodní fotografie: @IESF

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.