League of Legends

Konec spekulacím! Faker a T1 se dohodli na pokračování spolupráce a nové smlouvě

Konec spekulacím! Faker a T1 se dohodli na pokračování spolupráce a nové smlouvě
19. 11. 2021
  |  

Na několik hodin uvrhly spekulace League of Legends scénu do nevědomí. Mohl skutečně Faker opustit T1 a Koreu? Odpověď už se asi nedozvíme, co ale víme jistě je, že T1 právě oznámili prodloužení smlouvy se svojí největší hvězdou.

Ikonická hvězda korejské League of Legends scény Lee "Faker" Sang-hyeok se rozhodla pro pokračování ve svém aktuálním působišti. Padly tak všechny předchozí spekulace o možné změně týmu, ba dokonce regionu. Nejdivočejší se zdála zpráva, že by hráč mohl zamířit do Ameriky, konkrétně do TSM.

T1 však všechno vyvrátili, když v pátek po obědě středoevropského času na Twitteru oznámili prodloužení kontraktu s hvězdným midlanerem.  
I'm back
Faker
Pětadvacetiletý hráč, který se svým týmem na posledním světovém šampionátu Worlds vypadl v semifinále stále touží pozvednout znovu a znovu Summoner's Cup nad hlavu. Zda se mu to opět s T1 podaří, je otázka budoucnosti a nejen roku 2022. Odmítnutí snových nabídek však mluví jasně - ambice s týmem jsou pro Fakera nad nabídkami, které zahrnují mnohdy nepředstavitelné finační podmínky.

Zdroj úvodní footgrafie: Twitter @T1LoL

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.