CS:GO

Konec ságy! NIP v kontroverzní odvetě nejtěsnějším možným výsledkem 16:14 porazili Anonymo

Konec ságy! NIP v kontroverzní odvetě nejtěsnějším možným výsledkem 16:14 porazili Anonymo
19. 5. 2021
  |  

Během úterního večera se CS:GO komunita začala ubírat zrakem k odvetě zápasu, respektive poslední mapy, mezi Ninjas in Pyjamas s Anonymo.

Nic jiného se poslední dny a hodiny neřešilo. Všichni byli zvědavý, jak dopadne bitva mezi švédskou organizací NIP a polským celkem Anonymo. Druhý jmenovaný celek totiž v BO3 sérii hvězdný celek porazil, ovšem již během zápasu se skloňovaly ony zmiňované technické potíže.
Jak jsme včera informovali, mělo dojít na základě dohody všech stran z odvetě 3. mapy (Mirage). Velké slovo měla mít také CSPPA (Counter-Strike Professional Players' Association pozn red.).

Odveta se začala vyvíjet ve prospěch Ninjas in Pyjamas, kteří se dostali do vedení, ale během závěru 1. poloviny bylo téměř srovnáno. Pak se podařilo polské legedně Januszovi "SNAX" Pogorzelskimu dát ACE s USP na startu druhé poloviny a drama bylo na světě. Švédský celek se dostal na matchpoint (15 bodů) ovšem najednou se Anonymo začalo dařit dotahovat a byli jsme blízko prodloužení. Až v posledním kole se NIP podařilo zatáhnout za záchranou brzdu a po těsné přestřelce ve 30. kole se mohli začít radovat z vítězství a postupu.

Fanoušky si však vítězný tým na svoji stranu rozhodně nedostal a naopak Anonymo pár desítek tisíc přibylo. Nezbývá než věřit, že se podobné potíže již opakovat nebudou.

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport