CS:GO

Konec nejlepší sestavy historie. Co bude nyní s legendárním triem Dupreeh, Magisk a zonic?

Konec nejlepší sestavy historie. Co bude nyní s legendárním triem Dupreeh, Magisk a zonic?
4. 11. 2021
  |  

Spojili značnou část své kariéry s Astralis, obětovali mnohé tomu, aby byla tato značka úspěšná a dařilo se to. Co však bude s dánskými hráči po konci smluv s organizací?

Končí ikonická éra dánské organizace a nastupuje éra nová. Organizace Astralis ve čtvrtek dopoledne oznámila rošádu ve své CS:GO sestavě. Více informací jsme přinesli ve speciálním článku.

Jen málo hráčům svítí jejich profily na Liquipedii a dalších portálech ozdoby tolika vítězstvími z turnajů od různých organizátorů. Peter "Dupreeh" Rasmussen, který byl v Astralis od ledna 2016, ovládl Major 4x, jeho mladší spoluhráč Emil "Magisk" Reif třikrát s tím, že dokonce v jednom se stal MVP, tím nejmladším v historii Major turnajů.

V neposlední řadě byl trenér Danny "zonic" Sørensen strůjcem klíčových myšlenek a strategií, které Astralis dovedli k titulu.
Jeden z titulů z IEM, které Astralis získali | Zdroj: @ESL
Všem třem Dánům končí smlouvy v lednu 2022, co bude dál? Nabízí se hned několik scénářů a spekulací o tom, kam by hráči a trenér defacto zadarmo mohli zamířit.

Dupreeh a NIP? Kamarád dev1ce čeká

Nabízí se jeden (ne)populární scénář, ve kterém by se mohl osmadvacetiletý dánský hráč Peter "Dupreeh" Rasmussen ubírat směrem Ninjas in Pyjamas, kde aktuálně hraje bývalá hvězda Astralis a AWP hráč Nicolai "dev1ce" Reedtz. Velmi dobrý kamarád Dupreeho.

Když dev1ce končil v Astralis, připravili zástupci ESL CS:GO oběma borcům emotivní video, ve kterém si poslali vzájemně dojemné vzkazy. Za pár měsíců by oba mohli hrát opět v jednom dresu.
Ninjas in Pyjamas zamířili po těsném souboji s Copenhagen Flames do play-off PGL Major Stockholm 2021 a dost možná se i dle výsledků na velkých turnajích v závěrů rozhodne, zda tým zůstane spolu pro rok 2022, nebo dojde ke změnám.

Magisk a zonic jako další žhavé přestupové zboží

Patrně také dvojice Magisk a zonic budou patřit k velmi zajímavému zboží na přestupovém trhu během přelomu roku. Stále třiadvacetiletý Emil "Magisk" Reif má co nabídnout těm nejlepším organizacím, stejně tak mág strategií a trenér Danny "zonic" Sørensen, který však s největší pravděpodobností bude chtít mít chvíli na rodinu.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.