CS:GO

Konec. Francouz kennyS před domácím publikem oznámil odchod z profesionální scény

Konec. Francouz kennyS před domácím publikem oznámil odchod z profesionální scény
20. 5. 2023
  |  

Francouzský CS:GO hráč Kenny "⁠kennyS⁠" Schrub oznámil před druhým semifinálovým zápasem BLAST.tv Paris Major 2023 odchod z profesionální scény. "Miloval jsem každý jeden moment," pronesl.

Vítěz Major titulu i ocenění MVP na největším CS:GO turnaji, aktuálně stále ještě osmadvacetiletý Francouz Kenny "⁠kennyS⁠" Schrub potvrdil konec aktivní hráčské kariéry. Udělal tak přímo před domácím publikem při příležitosti pauzy mezi semifinálovými bitvami BLAST.tv Paris Major 2023.

Kenny "⁠kennyS⁠" Schrub má na svém kontě řadu vítězství z největších světových turnajů, zejména pak sbíral úspěchy s Team EnVyUs, s nímž vyhrál World Electronic Sports Games 2016 s odměnou $800,000, turnaje jako DreamHack Open Cluj-Napoca 2015 (Major) nebo Gfinity Champion of Champions 

Následně posbíral v roce 2017 úspěchy a tituly z DreamHack Masters Malmö 2017 a ESL Pro League Season 5 - Finals a v témže roce se naposledy umístil v HLTV TOP 20 (#7). Do té chvíle posbíral 4 (celkově 5) umístění v řadě (#12, #6, #6, #13). 

Poslední štací osmadvacetiletého profesionálního hráče byl Team Falcons, kam se přesunul po více než 4 letech v G2 Esports a zakončil tak kariéru "na domácí" půdě ve francouzské organizaci, pro kterou aktuálně dělá content creatora.

Díky!

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.