Komplikace pro Heroic! Jeden z hráčů pozitivně testován na COVID a tým musí zůstat v karanténě

Komplikace pro Heroic! Jeden z hráčů pozitivně testován na COVID a tým musí zůstat v karanténě
7. 7. 2021
  |  

Dánský tým Heroic měl na offline akci opět patřit k těm týmům, které se budou prát o postup do play-off. Stále je to možné, ovšem nemalou komplikací je pozitivně testovaný hráč.

Nepříjemná zpráva přišla krátce po středečním poledni z německého Kolína. Při běžném testování, které mělo dovolit hráčům opustit karanténu hotelových pokojů došlo k pozitivnímu výsledku u jednoho z hráčů Heroic.

 
Tým na svých sociálních sítích poprosil komunitu, aby v rámci respektu k hráči nezjišťovala, kdo jím je. Naštěstí dle oficiálního prohlášení se všichni hráči cítí v pohodě a jsou připraveni do akce.
Jedinou překážkou tak zůstává, že všichni z týmu musejí zůstat na hotelových pokojích, odkud také turnaj odehrají. Nadále bude pořadatel ESL, organizace Heroic postupovat v souladu s platnými nařízeními v Německu. ESL také upozornilo, že hráč prakticky došel do kontaktu pouze s členy týmu, s nimiž do Německa cestoval.

Pod příspěvkem na Twitteru Heroic se rozjela skvělá vlna solidarity a přání od dalších, jindy konkurenčních, organizací, které přály především hodně zdraví.

Věřme, že při rutinných a preventivních sériích testů toto bude poslední případ v Německu. Již během zítřka totiž vypukne hlavní stage IEM Cologne, nakonci které si vítězný tým odnese $400.000.

Zdroj úvodní fotografie: daily.upcomer.com
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.