CS:GO

Klíčový den pro Cloud9, BIG a FaZe. Kdo získá poslední BLAST.tv Paris CS:GO Major slot?

Klíčový den pro Cloud9, BIG a FaZe. Kdo získá poslední BLAST.tv Paris CS:GO Major slot?
15. 4. 2023
  |  

Už v 10:00 vypukne první ze dvou bitev o postup na závěrečný CS:GO Major do Paříže. Jediný slot o který se poperou už jen 3 celky. Bitva se vším všudy a BLAST.tv Major Paris 2023 RMR graduje.

Zatímco FaZe už čekají v rozhodujícím zápase, v tom "semifinálovém" zbrojí Cloud9 a BIG. Právě vítěz jejich střetnutí si to totiž rozdá s FaZe v rámci BLAST.tv Paris Major 2023 Challenger Europe Last Chance Qualifier o poslední slot do Challengers Stage.

Pro FaZe i Cloud9 by případný nepostup byl obrovským zklamáním, německý celek BIG chce však ukázat svoji sílu a patřit mezi týmy bojující o postup také. Vzájemné střetnutí tak může dostat ještě větší grády.

Do Last Chance Qualifier se kromě výše zmíněné trojice dostaly také týmy B8, Aurora a Falcons, ale ty postupně padly s Cloud9, FaZe, respektive BIG ve vzájemných duelech a jejich cesta kvalifikací tak skončila.

Kromě těchto zápasů je dnes možné sledovat také střetnutí mezi Monte a Vitality, kteří jsou favoritem v kurzu SazkaBET 1,38:1 o účast přímo v Legends Stage. Pokud by se podařil ukrajinskému celku Monte další velký skalp, měli bychom předpřipravený další velký příběh posledního CS:GO Majoru v historii.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.