CS:GO

Trio bývalých hráčů North sestavuje nový tým! Která organizace je uloví do svých řad?

Trio bývalých hráčů North sestavuje nový tým! Která organizace je uloví do svých řad?
3. 4. 2021
  |  

Nicklas "⁠gade⁠" Gade, Philip "⁠aizy⁠" Aistrup a Markus "⁠Kjaerbye⁠" Kjærbye se rozhodli společně vytvořit novou sestavu a oznámili, že jsou otevřeni nabídkám organizací.

Vyjma bývalého tria hráčů organizace North, která před několika měsíci oznámila svůj konec svých aktivit, se do sestavy přidává také jednadvacetiletý Johannes "⁠b0RUP⁠" Borup a Frederik "⁠Fessor⁠" Sørensen, nyní již bývalí hráči Heroic, respektive BLUEJAYS.

Trojice se snaží znovu nastartovat svou kariéru poté, co v posledních dvou letech prožila těžké období. Společně hráli mezi zářím 2018 a květnem 2020, kdy se jim podařilo vyhrát turnaje jako GG.BET Ice Challenge a DreamHack Open Sevilla.

Kjaerbye však posléze v North skončil a v létě 2020 si vzal 2 měsíce pauzu od hraní ze zdravotních důvodů, následovala štace a podpis s FaZe. Dvojice aizy a gade na tom byla velmi podobně a proto spojení nyní dává smysl.

Šestadvacetiletý Nicklas "gade" Gade citovaný na portálu HLTV.org vysmekl poklonu také talentovanému Fessorovi.

Fessor je vycházející hvězda a rozhodnutí vzít si ho bylo samozřejmé
Nicklas "gade" Gade
Bývalý hráč North
Největší otázkou zůstává ekonomické rozložení sil v Counter-Strike, a obecně v esport, světě, protože pandemie si bere daň i v této sféře a nebylo tajemstvím, že se v North uměli o své hráče dobře postarat díky svému zázemí. Nezbývá než čekat, zda si dánskou sestavu nějaká organizace vytáhne.

Volná dánská sestava vypadá následovně:

  • Nicklas "gade" Gade
  • Markus "⁠Kjaerbye⁠" Kjærbye 
  • Philip "⁠aizy⁠" Aistrup 
  • Johannes "⁠b0RUP⁠" Borup 
  • Frederik "⁠Fessor⁠" Sørensen 

Zdroj úvodní fotografie: @DreamHack Open Leipzig 2020 / Liquipedia
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.