CS:GO

keita po konci v Complexity posílí Fnatic jako CS:GO Strategic Coach

keita po konci v Complexity posílí Fnatic jako CS:GO Strategic Coach
11. 8. 2021
  |  

S britskými posilami do Fnatic se roztrhl pytel. Po nových hráčích míří do populární organizace také trenér Jamie "keita" Hall, který naposledy vedl Complexity.

Velmi úspěšné období jako trenéra zažívá keita od roku 2020, kdy Complexity pod jeho vedením vyhrávali týdenní turnaje ze série #homesweethome a celkově inkasovali $120.000. Následně, k velkému překvapení všech účastníků, si Complexity vyšlápli taky na nejlepší týmy světa a ovládli BLAST Premier: Spring 2020 European Finals.

Naposledy vedl Jamie "keita" Hall Complexity na turnaji IEM Cologne 2021, kde z toho bylo nepopulární 13. - 16. místo, které znamenalo jeho konec na trenérské pozici.
Osmadvacetiletý trenér posiluje Fnatic v pozici CS:GO Strategic Coach a vytvoří tandem s hlavním trenérem CS:GO týmu Andreasem Samuelssonem.

Není tomu tak dávno, co Fnatic přivedli do svých řad dvojici hráčů z Británie (Alex "⁠ALEX⁠" McMeekin a William "⁠mezii⁠" Merrima), více informací jsme přinesli v novince. Právě i s tímto příchodem dává smysl další mezinárodní zapojení i z managementu.

Čas běží velmi rychle a již za pár týdnů čeká Fnatic start ESL Pro League, ve které budou mít co dělat už v základní skupině. V ní totiž narazí na FaZe, mousesports, BIG nebo NAVI.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.