CS:GO

Kauza dev1ce: Hráč ostře popřel spekulace. Všechno jsou to nesmysly, uvedl

Kauza dev1ce: Hráč ostře popřel spekulace. Všechno jsou to nesmysly, uvedl
21. 12. 2021
  |  

Vyjádření dánského hráče na sebe nenechalo dlouho čekat. Dev1ce se v noci ostře opřel do spekulací o jeho přestupu a zároveň vysvětlil, co se aktuálně děje s jeho zdravím.

Včerejší spekulace, které uvedly společně portály 1pv.frdexerto.com vypadaly jako jasná věc: dev1ce skončí v NIP a preferuje návrat do Astralis. Opak se zdá být však pravdou. Nicolai "dev1ce" Reedtz na svém Twitter účtu formou několika příspěvků popřel spekulace o jeho odchodu a označil je za "nonsense" - tedy, že jde o nesmysly.

Opravdu jde tedy o špatné informace, které jedni z nejlepších esportových novinářů přinesly, nebo jen dánský sniper zaujímá pozici při potenciálním vyjednávání o budoucnosti? Pokud by totiž měl skončit dev1ce v NIP ještě před koncem smlouvy, bude jej chtít švédský celek zpeněžit, což by nebylo překvapení, ovšem jeho buyout z Astralis byl údajně $1,000,000. Tedy suma, kterou s největší pravděpodobností aktuálně nebude za hráče chtít nikdo dát.

Šestadvacetiletý hráč se, možná až nečekaně rychle a ostře, vyjádřil ke spekulacím a nabídl také vysvětlení v podobě náročného roku a také potíží s psychikou, kterou poznamenal esportový i osobní život.

Na závěr dev1ce požádal veřejnost a esportová média o respektování jeho soukromí jako takového. Jeho bývalý vztah se totiž začal ukazovat jako možná potíž v celé věci, a to mohl být důvod mnoho lidí po zjišťování bližších informací, nicméně s respektem k hráči a jeho osobnímu životu by se mělo zůstat u pátrání po důvodech nezdaru na serveru.

Nyní se tak vracíme na začátek a až další týdny, během kterých bude mít dev1ce dost času na odpočinek, ukáží směr budoucnosti dánského snipera.

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport