CS:GO

Kariérní milník v esportu? NEOFRAG nastřílel v oficiálních zápasech přes 10 000 killů

Kariérní milník v esportu? NEOFRAG nastřílel v oficiálních zápasech přes 10 000 killů
2. 11. 2021
  |  

Jen pár hodin poté, co hráči SINNERS oficiálně obdrželi pozvánku do individuální soutěže FPL, přišli SINNERS s dalším oznámením: NEOFRAG dosáhl 10 000 killů v oficiálních zápasech.

Adam "NEOFRAG" Zouhar je dlouhou dobu velký talent domácí scény. Team UNIVERSE, Majestic Lions, ECLOT nebo Dark Tigers a v neposlední řadě právě SINNERS - nejen těmito týmy si aktuálně dvacetiletý hráč na domácí scéně prošel.

Od roku 2017, kdy se aktivně účastní dění na domácí scéně odehrál velké množství zápasů, včetně těch oficiálních i pod záštitou HLTV.



Právě dle statistik z tohoto portálu dosáhl český talent více než 10 000 killů z oficiálních zápasů. Tým o kariérním milníku NEOFRAGa informoval na sociálních sítích. Důležité je zmínit, že spousta turnajů z česko-slovenské scény se dříve na HLTV neobjevovala, tudíž reálně má NEOFRAG o tisíce killů více.

Další úspěšná zabití nepřátel může přidat dvacetiletý rifler SINNERS už dnes od 19:00, kdy na SINNERS v rámci ESEA Premier Season 39 čeká tým GamerLegion. Více informací o skupině a losu SINNERS jsme přinesli do speciálního článku ke startu prestižní soutěže.

Zdroj úvodní fotografie: Twittter @SINNERS_Esports

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport