League of Legends

Kamilius proti Rekklesovi! Slovenský support míří do francouzských GameWard

Kamilius proti Rekklesovi! Slovenský support míří do francouzských GameWard
6. 1. 2022
  |  

Jeden z nejtalentovanějších slovenských hráčů má nové angažmá. Kamilius míří do hvězdami nabité LFL, kde bude nastupovat za GameWard.

MOUZ, Vodafone Giants či PENTA 1860. Výčet životopisu je pro stále teprve 21letého hráče poměrně obsáhlý. Kamilius již několik let sbírá zkušenosti napříč regionálními ligami, nyní ho zřejmě čeká ta největší možná výzva – míří totiž do Francie.

LFL v roce 2022 slibuje opravdu napínavou podívanou, protože některé rostery jednotlivých týmů snesou ta nejpřísnější měřítka a férově by mohly síly změřit i z týmy LEC či LCS. Příkladem za všechny je duo Rekkles či Cody Sun, oba totiž nastupovali v předních ligách na největší stage, a nyní je čeká souboj v regionální lize. I proti nim bude Kamilius na botlince nastupovat. Zajímavostí je, že se z nějstane nejmladší hráč na své pozici v celé soutěži.

Slovenský support míří do organizace GameWard, kde utvoří botlinku s Innaxem. Bulhar se široké veřejnosti poprvé více představil v barvách Unicorns of Love na Worlds 2019, poté zamířil do Schalke04, ale naplno se přes Neona neprosadil. Dalším zkušeným spoluhráčem je midlaner Czekolad, který odehrál jeden split za EXCEL Esports. Top bude patřit Polákovi Melonikovi a pětici uzavírá Francouz Akabane.

GameWard se v LFL představil poprvé před dvěma lety. Z celkových 4 splitů se jim podařilo třikrát dostat do play-off, přičemž v roce 2020 z toho bylo dokonce druhé místo. Poslední split ale skončili za očekáváním, když z toho byla pouze sedmá pozice – výsledkem je kompletně předělaný roster.

Přejeme Kamiliusovi hodně štěstí v novém týmu!

Roster:

  • Top: Melonik
  • Jungle: Akabane
  • Mid: Czekolad
  • ADC: Innaxe
  • Support: Kamilius
  • Coach: iCrash

Zdroj: GameWard Twitter
Author photo
Jakub Šedivý Celoživotní nadšenec do gamingu a esportu.