CS:GO

K titulu chybí poslední krok. Zvládnou Sampi pondělní finále European Pro League s JANO?

K titulu chybí poslední krok. Zvládnou Sampi pondělní finále European Pro League s JANO?
14. 5. 2023
  |  

Závěrečný duel European Pro League Season 3 Division 2 mezi česko-slovenským týmem Sampi a finským celkem JANO Esports se odehraje v pondělí od 10:00 dopoledne. Jak se zvládnou v odvetě tuzemští hráči popasovat s BO5 formátem?

Mezinárodní CS:GO turnaj European Pro League Season 3 Division 2 míří do finále. Doslova. V turnaji zůstaly poslední dva celky (JANO a Sampi), které čeká vzájemné grandfinálové střetnutí ve formátu BO5. 

Oběma týmům se nadmíru daří a mají hned několik výher v rámci BO3 sérií v řadě. Celek Sampi od poslední porážky ovládl duely s Entropiq, sYnck a Cryptovou, stejně tak si poradil i se skupinou "A" na turnaji Tipsport CS:GO Bratislava 2023 a nyní se plně může soustředit na první letošní finále.

Oba týmy už se střetnuly v rámci semifinále horní části bracketu play-off, kde dokázali finští JANO taženi legendárním hráčem Aleksi "allu" Jalli uspět v poměru 2:0. Na konto česko-slovenské sestavy přistálo pouhých 17 kol za 2 mapy, tudíž tým pod vedením tahouna MATYSe má co napravovat.

Grandfinále mezinárodní akce, jehož vítěz si odnese $5,000 (poražený finalista $3,000) se odehraje už v pondělí od 10:00 a sledovat jej můžete na Twitch kanále euproleague3_en, kde bude vysíláno s anglickým komentářem.

 


Zdroj úvodní fotografie: sociální sítě Sampi

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.