CS:GO

JW a flusha obnovují legendární EYEBALLERS. Dosáhnou úspěchu?

JW a flusha obnovují legendární EYEBALLERS. Dosáhnou úspěchu?
9. 6. 2022
  |  

Švédské legendy Jesper "⁠JW⁠" Wecksell a Robin "⁠flusha⁠" Rönnquist se rozhodli vrátit do historie, když obnovili legendární organizaci a brand EYEBALLERS. Budou plnit roli manažerů i hráčů.

Jesper "⁠JW⁠" Wecksell a Robin "⁠flusha⁠" Rönnquist se rozhodli přesunout pod legendární brand organizace EYEBALLERS, kterou tak oficiální znovuobnovili. Pod značku EYEBALLERS se přesouvají švédští hráči, kteří doposud vystupovali pod názvem Hellslayers.

Snahu o rebrand některé ze starších organizací jsme již viděli několikrát. Bude tentokrát úspěšný švédský pokus? Tamní scéna by potřebovala velkou vzpruhu a pokud by se to povedlo legendám JW & flusha, bylo by to o to cennější.

„Jsme velmi nadšeni, že můžeme přivést zpět EYEBALLERS a použít je jako platformu pro rozvoj švédského Counter-Strike a pomoci rozvíjet nové talenty na novou úroveň. Naší dlouhodobou vizí je vzít zpět starší značku a učinit švédské fanoušky znovu hrdými,“ uvedl JW, který by měl plnit zároveň roli CEO organizace.

EYEBALLERS odehrají svůj první turnaj v rámci play-off Svenska Elitserien, které se bude konat 10. až 11. června 2022 ve SPACE Digital Center ve Stockholmu.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.