CS:GO

Jízda Entropiq dostala stopku. Tým měl ve swissu 2:0, přesto nepostupuje

Jízda Entropiq dostala stopku. Tým měl ve swissu 2:0, přesto nepostupuje
1. 5. 2023
  |  

Nová sestava Entropiq začala svoji cestu v turnaji CCT South Europe, což byla první zkouška a test po změnách v sestavě. Po úvodních dvou zápasech všechno vypadalo skvěle, nicméně posléze tým pohrál 3 zápasy a šancím na play-off byl konec.

Vypadalo to na pohádkový start. Sestava Entropiq, kterou doplnila dvojice zahraničních hráčů, což mělo vytvořit údernou pětici se současnou polsko-česko-německou trojící hráčů snatchie, AJTT a red. Po dvou výhrách ve swissu CCT South Europe Series 4 měli Entropiq postup do play-off nadosah...

Ve třetím zápase však Entropiq nedokázali uspět s ALTERNATE aTTaX (0:2) a po první porážce měl přijít čtvrtý zápas, ve kterém na českou organizaci, respektive její CS:GO lineup, čekal ruský tým 9 Pandas pod vedením legendárního seizeda. Ani proti tomuto celku však celek neuspěl, prohrál 0:2 a byl odsouzen pádu do rozhodujícího zápasu.
Swiss formátem hraná skupina základní části CCT South Europe Series 4 se chýlila ke svému konci a před týmy bylo poslední trio rozstřelových decider zápasů. V něm na Entropiq čekal polský tým AGO. Kvalitní soupeř ze sousední země se však stal osudným katem tuzemského zástupce. Po porážce 1:2 ztratili Entropiq šanci na postup a s výsledkem 2:3 skončili na 17. - 19. místě v rámci jihoevropské série CCT.

Tým Entropiq navíc nezvládl před pár dny také úvodní zápas European Pro League Season 8: Division 2 s celkem sYnck, kterému podlehl 1:2. Navíc už dnes večer startuje ve skupině "D" Y-Games PRO Series, kde si zaváhání nemůže domácí organizace s mezinárodními ambicemi už dovolit. 

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.