CS:GO

Jaxon: Astralis prodávají Bubzkjiho, údajně už ho nabídli několika organizacím

Jaxon: Astralis prodávají Bubzkjiho, údajně už ho nabídli několika organizacím
28. 10. 2021
  |  

Je dánský hráč Bubzkji na cestě pryč z Astralis? Údajně už je nabízen několika organizacím, bench před PGL Major tak očividně nebyl náhodný.

Lucas "Bubzkji" Andersen se k Astralis přidal v polovině léta 2020, od té doby patřil k aktivní sestavě, se kterou sice nedokázal navázat na předchozí veleúspěšné období, nicméně rozhodně nezaostával po skoku z MAD Lions do věhlasné TIER  1 organizace.

K vrcholu a velkým úspěchům něco stále chybělo. Prakticky jediný triumf, který si připsal s Astralis byl z DreamHack Masters Winter 2020: Europe.
Během letošního roku se řeší zejména budoucnost Astralis, jelikož velké části sestavy měly skončit smlouvy s koncem prosince. Gla1ve podepsal, Xyp9x podepsal, ale o zbytku nepadlo ani slovo. Nyní to vypadá, že se nepočítá ani s hráčem Bubzkji.

Podle serveru news.jaxon.gg dokonce vedení týmu už mluvilo s několika organizacemi, kterým byl během posledního měsíce dánský hráč nabídnut. Tudíž je velmi pravděpodobné, že právě rozhodnutí prodloužit smlouvu se Xyp9xem mohlo být klíčovým pro budoucnost jeho spoluhráče. Navíc stále neustávají spekulace o přestupu k0nfiga právě do Astralis.

Zdroj úvodní fotografie: @ESL

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.